“La Deixalleria” va començar a coure’s amb l’aire inspirador
de finals de primavera, al llarg d’un procés d’experimentació amb diferents
objectes, titelles i materials, provant diferents llenguatges i ritmes.
Utilitzant el mètode científic de “prova – error” fins a trobar els millors ingredients
per a aquesta recepta fresca, actual i arriscada: dos quilos d’humor, 500 grams
de reflexió, 1 quilo i mig de tendresa, 750 grams d’ironia, mitja dotzena de símbols
i 4 notes musicals. Barreja-ho carinyosament fins a obtenir una textura suau.
Afegeix-hi molta il·lusió i un polsim de romanticisme, deixa-ho reposar per a
què la inspiració reaccioni. Un cop la idea inicial hagi crescut prou, ja ho
pots posar al forn mentre penses com ho serviràs i a qui invitaràs. Treu-ho del
forn quan ja sentis que fa bona olor, cal que quedi cruixent per fora i tendre
per dins, que sigui deliciós alhora que nutritiu. Fes-ho provar a algun amic de
confiança, si en acabar somriu i t’aplaudeix, espera’t encara dos dies i
truca’l per saber si ha tingut una bona digestió: si vol repetir i te’n demana
més, ja pots parar la taula, planxar la roba, treure el brillo a la tetera i
programar el despertador. Caldrà posar cadires per a tota la família.
L’espectacle està servit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada