dilluns, 3 de desembre del 2012

Naixement de "La Deixalleria"


“La Deixalleria” va començar a coure’s amb l’aire inspirador de finals de primavera, al llarg d’un procés d’experimentació amb diferents objectes, titelles i materials, provant diferents llenguatges i ritmes. Utilitzant el mètode científic de “prova – error” fins a trobar els millors ingredients per a aquesta recepta fresca, actual i arriscada: dos quilos d’humor, 500 grams de reflexió, 1 quilo i mig de tendresa, 750 grams d’ironia, mitja dotzena de símbols i 4 notes musicals. Barreja-ho carinyosament fins a obtenir una textura suau. Afegeix-hi molta il·lusió i un polsim de romanticisme, deixa-ho reposar per a què la inspiració reaccioni. Un cop la idea inicial hagi crescut prou, ja ho pots posar al forn mentre penses com ho serviràs i a qui invitaràs. Treu-ho del forn quan ja sentis que fa bona olor, cal que quedi cruixent per fora i tendre per dins, que sigui deliciós alhora que nutritiu. Fes-ho provar a algun amic de confiança, si en acabar somriu i t’aplaudeix, espera’t encara dos dies i truca’l per saber si ha tingut una bona digestió: si vol repetir i te’n demana més, ja pots parar la taula, planxar la roba, treure el brillo a la tetera i programar el despertador. Caldrà posar cadires per a tota la família. L’espectacle està servit!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada