dilluns, 3 de desembre del 2012

Alvarinho Nits

Són les 9.35pm. En David Casadellà amb el seu barret negre i el seu posat relaxat, presenta l’Alvarinho Nit del  29 de Novembre. Com sempre, és dijous. Aquesta és la 10ena sessió, i la última,  de la temporada de tardor, que es celebra a la Llibreria Context.
 
 
 
 
A fora tenim una nit de lluna plena, tan freda, que sembla que les paraules s’hagin de congelar, però el local, ja de per sí càlid i acollidor, és ple a vessar i això es tradueix en una agradable temperatura. De totes maneres, de l’emoció tenim la pell de gallina en aquest compte enrere mentre sentim de fons la veu d’en David anunciant la companyia Fet a mà. Hem hagut d’adaptar l’espectacle, en un principi més llarg i per a públic familiar, a un format de cafè - teatre més dirigit cap a públic adult. Estem contentes perquè d’aquesta adaptació n’ha sortit una versió més lleugera, més dinàmica, més irònica i més picant. Però és el primer cop que fem aquest espectacle en un ambient de bar, i no sabem com reaccionarà la gent, més acostumada a escoltar poesia i cantautors en aquestes nits de la Context. En Kike, que ha ens portat la  part tècnica d’aquesta, i moltes altres, actuacions i a qui li donem les gràcies per l’edició de tot l’àudio, posa play a la primera pista i comença la funció: “Benvinguts a la Deixalleria”.   De seguida comencem a notar la bona reacció del públic, i disfrutem com dues nenes petites amb una joguina nova, alhora que s’emocionen, riuen i aplaudeixen.


Foto: Pau Pumarola

 
Acabem ben contentes i satisfetes, d’haver compartit el nostre espectacle amb tota la gent que omple la Context, i sobretot quan després rebem tants comentaris positius i aprofitem per regalar algunes de les nostres targetes acabades de sortir del forn. A continuació és el torn de la poesia de l’Edu Sibori, amb ell mateix i Ariel Halac com a rapsodes i el cantautor Yani del Chevsky. Sota el títol “Estirant el fil” i amb una contundent posada en escena on combinen poesia, música i performance, ens llencen paraules plenes de profunditat i carregades amb el pes de l’existència. Per acabar, poetes, músics, tècnics, organitzadors, actrius i titellaires ens reunim al voltant d’una taula per compartir un pica-pica i unes ampolles de vi, un bon final per una nit tan variada. No cal dir, que ens en anem a dormir amb un somriure a la cara.  Gràcies a totes les persones que ens vareu acompanyar. 

(Foto: Pau Pumarola. Si voleu veure més fotos de la nit, les trobareu al facebook Alvarinho Nit 10)

Si voleu gaudir de la següent sessió de les Alvarinho Nit, podreu fer-ho del 12 al 16 de Desembre als Jardins de la Poesia. I pel que fa a “LA DEIXALLERIA” de la Cia. Fet a mà, podreu tornar-la a veure Diumenge 16 de Desembre a les 4h de la tarda, a El Tinglado del Port, a Sant Feliu de Guíxols, i tot seguit hi haurà una Xocolatada per llepar-se els dits! Us hi esperem!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada